Hladká pšeničná mouka typu 00 – ideální na pizzu – 5kg balení.
Síla mouky: W´ 260-290.
Tato mouka je ideální pro výrobu pizzy (nebo focacci) díky své síle W´ 260-290. Tento typ mouky umožňuje středně dlouhé až dlouhé kynutí.
Hodí se také ale i na domácí italské těstoviny, chleba i ostatní pečivo.
Pokud si nevíte rady s přípravou domácích italských těstovin, můžete si na toto téma přečíst naše články nebo navštívit náš blog o Itálii.
Jak se dělá italská pizza?
V našem video receptu se naučíte všechny základy i podrobné informace ohledně tvorby pizzy v domácí troubě.
Jak na výrobu domácích těstovin?
Přečtěte si náš článek, kde vám pomůžeme s výrobou domácích těstovin. Mouka typu 00 se také skvěle hodí na pečení pravého italského chleba „pane casareccio“, který jste si oblíbili na dovolené v Itálii. Máme pro vás připravený video recept a článek s podrobným popisem postupu výroby domácího chleba.
Kategorie: | Do kuchyně |
---|---|
Hmotnost: | 5 kg |
Jak na italskou pizzu?
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.