Mouka na pizzu - 00

Tato mouka je ideální pro výrobu domácí italské pizzy, chleba i ostatního pečiva.

Stejně tak se skvěle hodí na přípravu italské focacci, ale také těstovin.

Pokud si nevíte rady s přípravou domácí pizzy, můžete si na toto téma přečíst naše články nebo navštívit náš blog o Itálii.

439 Kč
Skladem

Hladká pšeničná mouka typu 00 – ideální na pizzu – 5kg balení.
Síla mouky: W´ 260-290.

Tato mouka je ideální pro výrobu pizzy (nebo focacci) díky své síle W´ 260-290. Tento typ mouky umožňuje středně dlouhé až dlouhé kynutí.

 

Hodí se také ale i na domácí italské těstoviny, chleba i ostatní pečivo.

Pokud si nevíte rady s přípravou domácích italských těstovin, můžete si na toto téma přečíst naše články nebo navštívit náš blog o Itálii.

Jak se dělá italská pizza?

V našem video receptu se naučíte všechny základy i podrobné informace ohledně tvorby pizzy v domácí troubě.

Jak na výrobu domácích těstovin?

Přečtěte si náš článek, kde vám pomůžeme s výrobou domácích těstovin. Mouka typu 00 se také skvěle hodí na pečení pravého italského chleba „pane casareccio“, který jste si oblíbili na dovolené v Itálii. Máme pro vás připravený video recept a článek s podrobným popisem postupu výroby domácího chleba.

Kategorie: Do kuchyně
Hmotnost: 5 kg

Jak na italskou pizzu?