Jak na italskou pizzu

Jaké jsou největší chyby při přípravě italské pizzy?
Proč jsou recepty na internetu tolik odlišné?
Jak upéct pizzu v domácí troubě, aby chutnala jako v restauraci?
Proč bývá pizza upečená v troubě někdy gumová a nemá křupavé okraje?
Co je pizza kámen a proč je nejlepší na přípravu domácí pizzy?
Jaké jsou ideální suroviny na pizzu?
Proč je kostka droždí na těsto na pizzu příliš velké množství?
Jakou mouku použít na pizzu?
Jak používat suroviny v nálevu?
Proč se těsto na pizzu neválí?

Na to všechno najdete odpověď v dnešním video speciálu ;-). Je zaměřený na přípravu domácí italské pizzy v obyčejné troubě. Ve videu jsou shrnuty základní body, ve kterých si vysvětlíme největší chyby při přípravě pizzy a jak jim můžete zabránit.

Najdete zde mýty a chybné varianty receptů na pizzu, kterých je na internetu opravdu nespočet. Dozvíte se, jaké jsou ideální suroviny na přípravu pizzy, jak správně připravit těsto a jak upéct italskou pizzu v obyčejné troubě. Projdeme si celý postup přípravy pizzy.

Podrobný video recept na pizzu obsahuje i veškeré ingredience a jejich ideální množství na dokonalé italské těsto.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení