Speciální mouka na pizzu - Manitoba

Tato mouka je ideální pro výrobu domácí italské pizzy, chleba i ostatního pečiva.

Stejně tak se skvěle hodí na přípravu italské focacci, ale také těstovin.

Pokud si nevíte rady s přípravou domácí pizzy, můžete si na toto téma přečíst naše články nebo navštívit náš blog o Itálii.

459 Kč
Skladem

Pšeničná mouka Manitoba typ „0“ – 5kg balení.

Mouka je určená pro přípravu především pizzy, foccaci díky své síle W´ >350. Hodí se ale také na přípravu kynutých pekárenských výrobků, které vyžadují dlouhé kynutí. Například italská vánoční specialita panettone.

Jak mouku uchovávat: skladujte v suchém a vzdušném prostředí, odděleně od aromatických látek, vyhněte se přímému kontaktu se stěnami a podlahou.

Pokud si nevíte rady s přípravou domácích italských těstovin, můžete si na toto téma přečíst naše články nebo navštívit náš blog o Itálii.

Jak se dělá italská pizza?

V našem video receptu se naučíte všechny základy i podrobné informace ohledně tvorby pizzy v domácí troubě.

Kategorie: Do kuchyně
Hmotnost: 5 kg
Váha: 5kg

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení