Speciální mouka na pizzu - Manitoba

Tato mouka je ideální pro výrobu domácí italské pizzy, chleba i ostatního pečiva.

Stejně tak se skvěle hodí na přípravu italské focacci, ale také těstovin.

Pokud si nevíte rady s přípravou domácí pizzy, můžete si na toto téma přečíst naše články nebo navštívit náš blog o Itálii.

459 Kč
Skladem

Pšeničná mouka Manitoba typ „0“ – 5kg balení.

Mouka je určená pro přípravu především pizzy, foccaci díky své síle W´ >350. Hodí se ale také na přípravu kynutých pekárenských výrobků, které vyžadují dlouhé kynutí. Například italská vánoční specialita panettone.

Jak mouku uchovávat: skladujte v suchém a vzdušném prostředí, odděleně od aromatických látek, vyhněte se přímému kontaktu se stěnami a podlahou.

Pokud si nevíte rady s přípravou domácích italských těstovin, můžete si na toto téma přečíst naše články nebo navštívit náš blog o Itálii.

Jak se dělá italská pizza?

V našem video receptu se naučíte všechny základy i podrobné informace ohledně tvorby pizzy v domácí troubě.

Kategorie: Do kuchyně
Hmotnost: 5 kg
Váha: 5kg