Speciální mouka na pizzu - Manitoba
Tato mouka je ideální pro výrobu domácí italské pizzy, chleba i ostatního pečiva.
Stejně tak se skvěle hodí na přípravu italské focacci, ale také těstovin.
Pokud si nevíte rady s přípravou domácí pizzy, můžete si na toto téma přečíst naše články nebo navštívit náš blog o Itálii.
Pšeničná mouka Manitoba typ „0“ – 5kg balení.
Mouka je určená pro přípravu především pizzy, foccaci díky své síle W´ >350. Hodí se ale také na přípravu kynutých pekárenských výrobků, které vyžadují dlouhé kynutí. Například italská vánoční specialita panettone.
Jak mouku uchovávat: skladujte v suchém a vzdušném prostředí, odděleně od aromatických látek, vyhněte se přímému kontaktu se stěnami a podlahou.
Pokud si nevíte rady s přípravou domácích italských těstovin, můžete si na toto téma přečíst naše články nebo navštívit náš blog o Itálii.
Jak se dělá italská pizza?
V našem video receptu se naučíte všechny základy i podrobné informace ohledně tvorby pizzy v domácí troubě.
Kategorie: | Do kuchyně |
---|---|
Hmotnost: | 5 kg |
Váha: | 5kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.